Siwoon

About Simoon

20230808-Beumer-Simone1063@MSP-LoRes

Hi! Ik ben Simone, 38 jaar, verloofd en 3 kids.

Ik heb makelaardij gestudeerd en al wat jaartjes ervaring, maar omdat “bloed kruipt waar het niet gaan kan”, ben ik ook interieurstyling gaan studeren en interieurstyliste geworden!

Dat het leven al kort genoeg is en dat je niet moet wachten om van je passie je werk te maken, heb ik helaas al meerdere keren ondervonden. Dus ja, ik heb die stap genomen en ben daar trots op!

Want dat styling/design in mijn bloed/genen zit is een feit! Zogezegd; ”met de paplepel ingegoten”. Vroeger als klein meisje zat ik al de ontwerpen van mijn moeder in te kleuren, mijn moeder was modeontwerpster en ook mijn zus is dat inmiddels. Ik hou ook van mode, maar interieur is echt mijn passie! Vroeger was mijn slaapkamer al gestyled en ik hou echt van kleur! Maar ook als je minder van kleur bent, kun je bij mij terecht! Sophistication, leuk juist een uitdaging!

Ik hou mijn kennis dagelijks up-to-date en ben dol op moodboards maken en woonmagazines. Ik ben ook benieuwd naar jou, zullen wij een keertje kennis maken?

Simoon by Siwoon